Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
31°C
Şanlıurfa
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Salı Açık
33°C
Çarşamba Açık
34°C
Perşembe Açık
31°C

Ceylanpınar Belediyesindeki onlarca yeni araç çürümeye terk edilmiş!

Ceylanpınar Belediyesindeki onlarca yeni araç çürümeye terk edilmiş!
18.04.2024 16:30
0
A+
A-

Ceylanpınar Belediyesi Eşbaşkanları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman’ın Ceylanpınar belediyesine ait garaj ve şantiyelerde yaptıkları incelemelerde çok sayıda aracın rutin bakım ve muayenelerinin yapılmadığı, sigortalarının yatırılmadığı ve tamamına yakının çalışmaz ve arızalı durumda olduğu ortaya çıktı.

Ceylanpınar Belediyesi Eşbaşkanları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman belediyelere ait garaj ve şantiyelerde incelemelerde bulundu.

Ceylanpınar Belediyesindeki onlarca yeni araç çürümeye terk edilmiş!

Ceylanpınar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, eşbaşkanların incelemeleri sırasında tamamına yakını yeni alınan araç filosunu kullanılamaz enkaz ve hurda yığınına dönüştürdüğü ortaya çıktı. Resmi kayıtlara göre envanterinde 89 adet araç ve iş makinası bulunan bulun belediye, bunların yüzde 75’inden fazlasının kullanılamaz halde olması nedeniyle günlük rutin çalışmaları bile yürütemez durumda.

Ceylanpınar Belediyesindeki onlarca yeni araç çürümeye terk edilmiş!

EŞBAŞKAN YAZAR: DEVRALDIĞIMIZ ENKAZLA HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ 

Ceylanpınar belediyesine ait garaj ve şantiyelerde incelemelerine ilişkin konuşan Yazar, “Şu anda tüm araçlar pert durumda ve hiçbir şekilde hizmet götüremiyoruz. Günlük temizlik işlerini bile biz geldikten sonra ivedilikle tamir ettirdiğimiz araçlarla yapmaya çalışıyoruz. Tam anlamıyla bir enkaz devraldık. Bu enkazı ayağa kaldırarak hizmet etmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ceylanpınar Belediyesindeki onlarca yeni araç çürümeye terk edilmiş!

KAHRAMAN: ELİMİZİ KOLUMUZU BAĞLAMAYA ÇALIŞMIŞLAR

Yaptıkları incelemelerde araçların tamamına yakınının rutin bakım, muayene ve sigortalarının yapılmadığını belirten Eşbaşkan Uğur Kahraman ise, “Böyle bir enkaz bırakmakla asıl amacın elimizi kolumuzu bağlamak, hizmet edemeyecek duruma getirmek olduğunu anlıyoruz. Ama biz halkımızın gücü ve desteğiyle tüm sorunları aşıp, yine halkımıza yakışır hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.